Pianokurssi 2 + 2x 45min. pianotunnit (Edenred, ePassi, Smartum)

99,00  (79,84  + ALV)

Pianokurssi 2 sisältää olennaiset tiedot ja taidot itsenäiseen soittamiseen sekä säestämiseen pianolla.  Yhteensä 50 opetusvideota, 18 kappaletta sekä runsaasti harjoituksia. Kurssin sisältää 3 kk verkkokurssia sekä lisäksi 2 kpl 45 min. pianotuntia etä- tai lähiopetuksena. 

Kuvaus

Pianokurssi 2 sisältää olennaiset tiedot ja taidot itsenäiseen soittamiseen sekä säestämiseen pianolla. Kurssin sisältää 3 kk verkkokurssia sekä lisäksi 2 kpl 45 min. pianotuntia etä- tai lähiopetuksena. Pianokurssi alkaa välittömästi ja kurssi sekä pianotunnit ovat käytettävissä kolme kuukautta. Pianotuntien varaukset www.helsinginpianostudio.net. 

Kurssin kappaleet sisältävät enintään kolme sointua ja näiden erilaisista yhdistelmistä saadaan aikaan selkeitä harjoiteltavia säestyksiä, joilla pääset nopeasti kiinni säestämiseen. Sointujen äänenkuljetukset pysyvät samoina kaikissa kappaleissa – ainoastaan rytmikuviota vaihtamalla säestyksen tyyli muuttuu!

Sisältö vastaa Helsingin Pianostudion suositun Piano 2–kurssin sisältöä: tuttujen ja uusien kappaleiden soittamista ja säestämistä, kolmen soinnun säestysten luomista kahdella kädellä sekä musiikin teoriaa käytännössä. Kurssilta saat sisältää vinkit oikeaan pianonsoiton tekniikkaan ja harjoittelemiseen. Pianokurssi 2 tarjoaa lisäksi tärkeitä työkaluja soinnuttamiseen ja toisaalta melodian ja säestyksen yhdistämiseen,  nuotinlukua ja sointumerkkien ymmärtämistä unohtamatta.

Oppitunnit:

 1. Säestäminen kolmella soinnulla (soinnut ja teoria)
 2. Säestäminen kolmella soinnulla (Paljon onnea)
 3. Paljon onnea – melodia ja säestys yhdistettynä
 4. Soita ja säestä itseäsi vasemmalla (Arvon mekin ansaitsemme, Sä kasvoit neito kaunoinen)
 5. Klassikkoja soinnutettavaksi ja soitettavaksi (Bach: Menuetti, Brahms: Kehtolaulu)
 6. Klassikkoja soinnutettavaksi ja soitettavaksi (Mozart: Tuo soitto, Webern: Vedenneitojen laulu)
 7. Sointukadenssi – yhdistä soinnut vaivattomasti
 8. Valssisäestys (On neidolla punapaula, Nyt tuulet nuo viestin jo toivat)
 9. Bassokuvio ja sointusäestys (Saku Sammakko, Oh when the saints)
 10. Lattarisäestys (Peppi pitkätossu)
 11. Keinuva 6/8-säestys (For he’s a jolly good fellow)
 12. Vaihtobassosäestys (Asikkalan puurattaat, Kaksipa poikaa Kurikasta, Mää mää lampaani, Osta sä poika se kukkuva kello)
 13. Tango – habanera (O sole mio)

Yhteensä 50 opetusvideota, 18 kappaletta sekä runsaasti harjoituksia. Kurssin sisältää 3 kk verkkokurssia sekä lisäksi 2 kpl 45 min. pianotuntia etä- tai lähiopetuksena. Pianokurssi alkaa välittömästi ja kurssi sekä pianotunnit ovat käytettävissä kolme kuukautta. Pianotuntien varaukset www.helsinginpianostudio.net. 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pianokurssi 2 + 2x 45min. pianotunnit (Edenred, ePassi, Smartum)”

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top