Pianokurssi 3 – Opi soittamaan melodioita ja säestyksiä yhtäaikaa

5,90  (4,76  + ALV) / kuukausi, a 7-dayn ilmainen kokeilujakso ja 0,99  liittymismaksu

(1 tuotearvio)

Pianokurssi 3 sisältää olennaiset tiedot ja taidot melodioiden ja säestysten soittamiseen yhtäaikaa. Kurssilla on myös improvisointia ja pianonsoiton tekniikkaa kehittäviä harjoituksia.

Yhteensä 42 opetusvideota, 16 kappaletta sekä runsaasti harjoituksia. Kokeile 7 päivää hintaan 0,99€. Kuukausimaksu 5,90€.

Kuvaus

Pianokurssi 3 sisältää olennaiset tiedot ja taidot melodioiden ja säestysten soittamiseen yhtäaikaa. Oikean ja vasemman käden roolit itsenäistyvät ja kädet oppivat toimimaan toisistaan riippumatta. Oikealla kädellä opetellaan soittamaan melodiaa tukevia soinnun säveliä helposti ja tyylikkäästi. Vasen käsi oppii soittamaan bassokulkuja ja -rytmejä, jotka luovat kappaleelle tukevan pohjan. Kurssilla on myös improvisointia ja pianonsoiton tekniikkaa kehittäviä harjoituksia. Kappalevalikoima on laaja käsittäen niin tunnettuja klassikkoja säveltäjinä mm. Bach, Mozart, Brahms, kuin myös kansanlauluja, rytmisiä komppeja, bassokulkuja ym. olennaisia säestystyökaluja.

Sisältö vastaa Helsingin Pianostudion suositun Piano 3–kurssin sisältöä: kappaleiden soittamista ja säestämistä yhtäaikaa kahdella kädellä, pianonsoiton tekniikkaa ja harjoituksia, improvisointia sekä musiikin teoriaa käytännössä.

Oppitunnit:

Yhteensä 42 opetusvideota, 16 kappaletta sekä runsaasti harjoituksia. Kokeile 7 päivää pelkällä liittymismaksulla 0,99€. Tämän jälkeen kuukausimaksu 5,90€ kunnes irtisanot tilauksen. Irtisanominen tulee tehdä viimeistään maksupäivää edeltävänä päivänä.

1 arvio tuotteelle Pianokurssi 3 – Opi soittamaan melodioita ja säestyksiä yhtäaikaa

  1. Petteri

    Kiitos paljon! – Verkkokurssit olivat hyviä ja etu normitunteihin verrattuna se, että tekniikkaa voi tarkastella useampaan otteeseen.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top