Pianokurssit 1+2+3 suora vuositilaus (ePassi, Edenred, Smartum)

99,00  (79,84  + ALV)

Tälle yhdistelmäkurssille on koottu kolme ensimmäistä pianonsoiton verkkokurssia, Pianokurssit 1+2+3. Tilaa kurssit kerralla vuodeksi ja etene vapaasti omassa tahdissasi. Edenred/ePassi/Smartum–kurssin hinta on 99€. Tilaus astuu voimaan heti ja on voimassa yhden vuoden.

 

Kuvaus

Tälle yhdistelmäkurssille on koottu kolme ensimmäistä pianonsoiton verkkokurssia, Pianokurssit 1+2+3. Tilaa kurssit kerralla vuodeksi ja etene vapaasti omassa tahdissasi. Voit kerrata harjoituksia rajattomasti tai edetä omassa tahdissasi. Huom.! Tämän kurssin vuositilaus alkaa heti. Maksutapoina vain ePassi-, Edenred ja Smartum-kulttuurietu. Piano 1+2+3 –kurssin hinta on 12kk/vain 99€. Tilaus ei jatku vuoden jälkeen, vaan se tulee tehdä tarvittaessa uudelleen.

Pianokurssi 1 sopii kaikille aloittaville ja palaaville pianisteille! Tämän erityisesti aikuisille suunnatun verkkokurssin sisältö vastaa Helsingin Pianostudion suositun Piano1-kurssin sisältöä: pienten, tuttujen ja uusien kappaleiden soittamista ja säestämistä, säestysten luomista kahdella kädellä sekä musiikin teoriaa käytännössä. Samalla saat ammattilaisen vinkit oikeaan pianonsoiton tekniikkaan, harjoittelemiseen ja itsenäiseen säestämiseen.

Pianokurssi 2 sisältää olennaiset tiedot ja taidot itsenäiseen soittamiseen sekä säestämiseen pianolla. Kappaleet sisältävät enintään kolme sointua ja näiden erilaisista yhdistelmistä saadaan aikaan selkeitä harjoiteltavia säestyksiä, joilla pääset nopeasti kiinni säestämiseen. Sointujen äänenkuljetukset pysyvät samoina kaikissa kappaleissa – ainoastaan rytmikuviota vaihtamalla säestyksen tyyli muuttuu!

Sisältö vastaa Helsingin Pianostudion suositun Piano 2–kurssin sisältöä: tuttujen ja uusien kappaleiden soittamista ja säestämistä, kolmen soinnun säestysten luomista kahdella kädellä sekä musiikin teoriaa käytännössä. Kurssilta saat sisältää vinkit oikeaan pianonsoiton tekniikkaan ja harjoittelemiseen. Pianokurssi 2 tarjoaa lisäksi tärkeitä työkaluja soinnuttamiseen ja toisaalta melodian ja säestyksen yhdistämiseen,  nuotinlukua ja sointumerkkien ymmärtämistä unohtamatta.

Pianokurssi 3 sisältää olennaiset tiedot ja taidot melodioiden ja säestysten soittamiseen yhtäaikaa. Oikean ja vasemman käden roolit itsenäistyvät ja kädet oppivat toimimaan toisistaan riippumatta. Oikealla kädellä opetellaan soittamaan melodiaa tukevia soinnun säveliä helposti ja tyylikkäästi. Vasen käsi oppii soittamaan bassokulkuja ja -rytmejä, jotka luovat kappaleelle tukevan pohjan. Kurssilla on myös improvisointia ja pianonsoiton tekniikkaa kehittäviä harjoituksia. Kappalevalikoima on laaja käsittäen niin tunnettuja klassikkoja säveltäjinä mm. Bach, Mozart, Brahms, kuin myös kansanlauluja, rytmisiä komppeja, bassokulkuja ym. olennaisia säestystyökaluja. Sisältö vastaa Helsingin Pianostudion suositun Piano 3–kurssin sisältöä: kappaleiden soittamista ja säestämistä yhtäaikaa kahdella kädellä, pianonsoiton tekniikkaa ja harjoituksia, improvisointia sekä musiikin teoriaa käytännössä.

Mikäli maksussa on ongelmia, ota yhteyttä info (at)vapaasaestys.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pianokurssit 1+2+3 suora vuositilaus (ePassi, Edenred, Smartum)”

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top